Blij naar je werk

LDC heeft alles voor een duurzame en happy loopbaan

Happy Werkscan

De HappyWerkscan brengt de ontwikkelbehoefte van je kandidaat of medewerker duidelijk in kaart en geeft antwoord op de vraag:

Zit jij nog lekker in je werk?

De vragenlijst stimuleert bewustwording over je loopbaan. Kom erachter hoe het staat met het Ietsisme: Er is meer, …maar wat? En de Sense of urgency: Hoe groot is het ‘roer moet om’ gevoel?

Probeer de Happy Werkscan gratis uit

Duurzame InzetbaarheidsindeX

De Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) is een wetenschappelijk gevalideerd instrument ontwikkeld door TNO. De DIX geeft inzicht in belangrijke kernonderdelen van duurzame inzetbaarheid zoals gezondheid en energie, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en werk-privé balans. Daarnaast vraagt de DIX naar huidig en toekomstig functioneren van kandidaten, en persoonlijk leiderschap in het werken aan de eigen ontwikkeling. Tot slot worden ook belemmerende factoren bij het huidige functioneren uitgevraagd.

Stuur mij een gratis inlog voor de DIX

Cope2Work

De Cope2Work is een persoonlijkheidsvragenlijst voor het meten én verbeteren van persoonlijke effectiviteit en zelfvertrouwen. De test laat zien welke strategieën iemand gebruikt om met stress en tegenslagen om te gaan.

Iemand die een goede strategie ontwikkelt voor moeilijke tijden blijft eenvoudiger in balans, groeit en is meer happy.

De test kan ingezet worden bij: – selectie – coaching en training – onderwijs.

Stuur mij een gratis inlog voor de Cope2Work

Loopbaan e-learningmodules

Met de LDC e-learningmodules werken je cliënten zelfstandig aan hun loopbaan en duurzame inzetbaarheid. De modules hebben actuele thema’s en afwisselende werkvormen. Waar nodig geef je ondersteuning in de vorm van feedback, coaching en begeleiding.

Met de inzet van LDC e-learning heb je minder tijd in gesprekken nodig voor de praktische zaken en kan je (sneller) de diepte in!

Probeer een e-learning gratis

Wat je loopbaanvraag ook is

TrjcT: het online carrièreplatform

TrjcT is dé online omgeving voor coaches op het gebied van loopbaan, duurzaamheid en HRM, re-integratie en studie waarbinnen al onze testen en data samen komen.

  • Persoonlijkheidstesten
  • Interesse- en competentietesten
  • Arbeidsmarktkansen
  • IQ
  • Drijfveren
  • Ondernemerschap

Ik ga voor blij naar je werk

Kennismaken met de testen van TrjcT

Stuur mij gratis een proefperiode van TrjcT

Of zoek direct naar: