Alles voor een happy loopbaan

Blij naar je werk

LDC helpt de leerling bij het vinden van Happy Werk
Het leven zit vol keuzemomenten, dit begint al op school. Maken jij en je kandidaten de juiste keuze? Of zijn er geen foute keuzes? En past de keuze die je op school hebt gemaakt nog wel bij je als je eenmaal aan het werk bent?

Blij naar je werk gaat over bewust leren kiezen met een brede scope op werkgeluk. Met als hamvraag: word en blijf jij gelukkig van je werk?

Duurzaam happy


De vragenlijsten van LDC dragen bij aan het op gang houden van de dialoog over de loopbaan. De beroepen- en opleidingendatabase zorgt voor overzicht en passende suggesties richting de arbeidsmarkt. LDC heeft alles voor een duurzame en happy loopbaan.

Spiegelbeeldvragenlijsten

Met 360 graden feedback
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

De vragenlijsten van Spiegelbeeld houdt je een spiegel voor. Het zijn drie korte vragenlijsten gericht op menstype, competenties en interesses. De invuller krijgt zo antwoord op de vragen: ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’. Met mogelijkheid om mensen uit de directe omgeving feedback te vragen. Zo ontstaat een 360 graden zelfbeeld.

De Spiegelbeeld vragenlijsten passen perfect in een oriëntatiefase en helpen bij het verhelderen van ieders zelfbeeld.

Interesse- en competentievragenlijst LINC

LINC geeft antwoord op de vraag;
Wat wil ik, wat kan ik en welk beroep of opleiding past daarbij?

Interesses zeggen iets over iemands persoonlijke motivatie. Wanneer je in je beroep of studie bezig kan zijn met dingen die je interesseren, dan is de kans groot dat je je werk goed doet en steeds beter gaat worden. LINC kijkt ook naar competenties. Want affiniteit heeft meer gewicht wanneer het samengaat met specifieke kennis en vaardigheden.

Foto Interesse Vragenlijst (FIV)

Interesses meten via foto’s

De Foto Interesse Vragenlijst meet interesses voor soorten werk en werkomgevingen via foto’s. De test is ontwikkeld voor kandidaten die moeite hebben met lezen en/of het begrijpen van het Nederlands. En is ook heel geschikt voor mensen met een korte concentratieboog.

Beroepen- en opleidingendatabase

Nederlands meest complete database als het gaat om arbeidsmarktdata

Individuele testuitslagen vertalen naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat is in het kort wat de beroependatabase van LDC doet. Daarnaast is het ook een ‘roadmap’ van de Nederlandse arbeidsmarkt met alles wat je van een beroep en opleiding wilt en moet weten.

Wat je loopbaanvraag ook is

TrjcT: het online carrièreplatform

TrjcT is dé online omgeving voor coaches op het gebied van loopbaan, duurzaamheid en HRM, re-integratie en studie waarbinnen al onze testen en data samen komen.

  • Persoonlijkheidstesten
  • Interesse- en competentietesten
  • Arbeidsmarktkansen
  • IQ
  • Drijfveren
  • Ondernemerschap

Ik ga voor blij naar je werk

Kennismaken met de testen van TrjcT

Stuur mij gratis een proefperiode van TrjcT

Of zoek direct naar: