LDC Maatschappelijk OK

Onder het MVO motto ‘LDC Maatschappelijk OK’ willen wij graag ons steentje bijdragen aan een betere maatschappij. Wat doen we zoal op dit moment?

KiKa

LDC sponsort team Eva, Marlies, Miranda tijdens de Run for KiKa Marathon in Berlijn. De marathon vindt plaats in september 2019. Als shirtsponsor lopen we graag mee voor dit goede doel.

JobHulpMaatje

JobHulpMaatje steunt kwetsbare groepen die werkzoekend zijn en helpt ze op weg naar (vrijwilligers)werk. JobHulpMaatje werkt aanvullend op en in samenwerking met bestaande werkbegeleidings- en re-integratietrajecten door werkzoekenden, mens- en doelgericht bij te staan. We gaan dit initiatief ondersteunen met advies en onze producten.

Stichting Studeren en Werken op Maat

Deze stichting helpt Young Professionals met een arbeidsbeperking succesvol aan een duurzame baan. Wij ondersteunen hen met onze producten.

Buzinezzclub

De Buzinezzclub zet jongeren tot 27 jaar centraal in de begeleiding naar een passende opleiding of baan via een innovatieve en geprezen aanpak.

Autisme

Voor De Berkenschutse, expertisecentrum voor speciaal onderwijs, faciliteren wij leerwerkplekken voor jongeren, vaak met autisme. De leerlingen doen bijvoorbeeld ‘echt computerwerk’ voor ons. Ook voor cliënten van het Regionaal Autisme Centrum bieden wij soms leerwerkplekken. De aan ons verbonden psycholoog Sjoerd Dingemanse van ZBTP werkt aan de ontwikkeling van een specifieke interessetest voor mensen met autisme.

Meer weten over samenwerking met LDC

Of zoek direct naar: