LDC traint!

Webinar Hoe en wat van normgroepen

Dinsdag 5 oktober 12:00 – 13:00

In dit mini college  gaat testpsycholoog Sjoerd Dingemanse in op het gebruik en de betekenis van normgroepen bij vragenlijsten. Hoe werkt dit precies. Welke informatie kun je hier uithalen en hoe worden de gegevens eigenlijk verzameld. Dit webinar is interessant voor iedereen die als (loopbaan) coach gebruik maakt van vragenlijsten. Deelname is gratis.

Meld je hier aan: Ja, ik ben erbij!

Training DIX

De Duurzame InzetbaarheidsindeX (DIX) is een wetenschappelijk gevalideerd instrument ontwikkeld door TNO. De DIX geeft inzicht in belangrijke kernonderdelen van duurzame inzetbaarheid zoals gezondheid en energie, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en werk-privé balans van medewerkers. Bij de DIX hoort een training die online gevolgd kan worden. De training heeft betrekking op het deel voor individuele coaching. Je krijgt theoretische modellen, tools en technieken aangeboden en uitgelegd. Je leert de DIX te gebruiken in een inzetbaarheidsgesprek en te vertalen naar een persoonlijk actieplan.

Na het volgen van de training ontvang je een deelcertificaat.

Data 2021

  • 4 november 13:30 – 17:00 (deel 1) + 9 november van 9:30 – 13:30 (deel 2)

Kosten: € 325 | Aanmelden kan via trainingen@ldc.nl

Verdiepingstraining LINC

Dinsdagochtend 2 november 9:30 – 12:30

Praktijkgerichte verdieping voor de ervaren LINC gebruiker. Auteur en testpsycholoog Sjoerd Dingemanse combineert theorie met praktijkvoorbeelden en gaat dieper in op de Holland-typologie en geeft richtlijnen en advies bij het interpreteren van een LINC-profiel. Hoe bespreek je een rapportage? Hoe zat het ook alweer met de antwoordtendentie? Wat te doen bij een groot verschil tussen interesses en competenties? Er is ruimte om een casus mee te nemen naar de training. Ingewikkelde of opmerkelijke uitkomsten zijn van harte welkom!

Aanmelden via trainingen@ldc.nltrainingen@ldc.nl

Waar: Amersfoort
Door: Sjoerd Dingemanse
Kosten: € 275

LINC 3

Dinsdagmiddag 2 november 13:30 – 16:30

In maart ’21 lanceerden we LINC 3, de derde generatie interessevragenlijst gebaseerd op de Holland menstypologie die ook de onderliggende interessestructuur in kaart brengt. Ter introductie kon je in maart een kort webinar volgen. Deze training door Sjoerd Dingemanse is bedoeld voor coaches die inmiddels een tijdje met LINC 3 werken en meer achtergrond en ins en outs willen weten van de interessecomponenten, learning agility, veranderindicator en de interpretatie en toepassing hiervan.

Aanmelden via trainingen@ldc.nl

Waar: Amersfoort
Door: Sjoerd Dingemanse
Kosten: € 275

Agenda webinars en trainingen

We vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Hier kijk je onze webinars terug: Webinars terugkijken

Wil je een webinar op maat voor je collega’s? Je kennis opfrissen zonder reistijd? Dat kunnen we organiseren! Laat het ons weten via info@ldc.nl

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Data basistraining

  • 16 november Leeuwarden
  • 14 december Ommel

Aanmelden via info@ldc.nl

Verdiepingstraining

Regelmatig organiseren we praktijkgerichte verdiepingstrainingen over onze vragenlijsten.

Interesse? Laat het ons weten via info@ldc.nl dan houden we je op de hoogte van de data.

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: