Webinars en Trainingen

Trainingen en Webinars

We delen graag kennis en vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Agenda webinars 2022

Voor onze webinars geldt: deelname is gratis. En attendeer gerust je collega’s of collega-vakgenoten

Mini Masterclass De ontwikkeling van interesses tijdens de loopbaan

Door: Bart Wille en Filip De Fruyt, Universiteit Gent

Dinsdag 6 december 12:00 – 13:00

Bart Wille en Filip De Fruyt zijn beide als professor in de psychologie werkzaam aan de Universiteit Gent. In deze mini-masterclass behandelen ze de ontwikkeling van interesses tijdens de loopbaan.

Wat kunnen wetenschap en theorie ons leren omtrent dit onderwerp?

Inschrijven mini-masterclass

Interesses spelen een belangrijke rol in ons professionele leven omwille van hun oriënterend vermogen. Onderzoek toont bovendien aan dat mensen beter zullen presteren wanneer zij in banen terechtkomen die aansluiten bij hun interesses. Een vraag die zich echter stelt is in welke mate interesses kunnen verschuiven doorheen de loopbaan? En welke principes hieraan ten grondslag liggen? In deze mini-masterclass behandelen we wat wetenschap en theorie ons leren omtrent dit onderwerp. Daarnaast bekijken ze aan de hand van praktijkvoorbeelden wat deze inzichten kunnen betekenen voor loopbaanadviseurs.

Bart Wille is professor Bedrijfspsychologie en HRM aan de Universiteit Gent en Science Officer bij Low Lands Assessment Systems.

Filip De Fruyt is professor Differentiële Psychologie en Persoonlijkheidsonderzoek aan de Universiteit Gent en Business Developer bij Low Lands Assessment Systems.

Webinar gemist

Heb je een webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Dat kan. Klik hieronder om naar het overzicht van alle webinars te gaan.

Webinar gemist

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Eerstvolgende data basistraining (online):

  • Dinsdag 13 december
  • Dinsdag 17 januari
  • Dinsdag 14 februari
  • Dinsdag 14 maart
  • Dinsdag 18 april
  • Dinsdag 16 mei
  • Dinsdag 20 juni

Aanmelden via info@ldc.nl

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: