LDC traint!

Agenda webinars en trainingen

We vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Online Mini-Masterclass – De ontwikkeling van interesses tijdens de loopbaan

Dinsdag 7 december 12:00 – 13:00

Deelname is kosteloos. Inschrijven kan hier: Ja, ik ben erbij

Interesses spelen een belangrijke rol in het professionele leven omwille van hun oriënterend vermogen. Onderzoek toont bovendien aan dat mensen beter presteren wanneer zij in banen terechtkomen die aansluiten bij hun interesses.

Kunnen interesses verschuiven gedurende de loopbaan? En welke principes liggen hieraan ten grondslag?

In deze Mini-Masterclass behandelen we wat wetenschap en theorie ons leren omtrent dit onderwerp. Daarnaast bespreken we ook wat dit kan betekenen voor de praktijk van professionals die met interesses en interessemetingen aan de slag gaan. Deze masterclass wordt gegeven door Bart Wille en Filip De Fruyt.

Bart Wille is professor Bedrijfspsychologie en HRM aan de Universiteit Gent en Science Officer bij Low Lands Assessment Systems.

Filip De Fruyt is professor Differentiële Psychologie en Persoonlijkheidsonderzoek aan de Universiteit Gent en Business Developer bij Low Lands Assessment Systems.

 

 

 

 

Hier kijk je onze webinars terug: Webinars terugkijken

Wil je een webinar op maat voor je collega’s? Je kennis opfrissen zonder reistijd? Dat kunnen we organiseren! Laat het ons weten via info@ldc.nl

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Data basistraining

  • 14 december

Aanmelden via info@ldc.nl

Verdiepingstraining

Regelmatig organiseren we praktijkgerichte verdiepingstrainingen over onze vragenlijsten.

Interesse? Laat het ons weten via info@ldc.nl dan houden we je op de hoogte van de data.

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: