Webinars en Trainingen

Trainingen en Webinars

We delen graag kennis en vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Wist je dat je ook PE-punten kunt verdienen bij elke deelname aan een webinar? 

Agenda webinars 2024

Voor onze webinars geldt: deelname is gratis. En attendeer gerust je collega’s of collega-vakgenoten

Heb jij nog ideeën of onderwerpen die je graag in een webinar voorbij ziet komen? Laat het ons dan weten door ons te mailen op info@ldc.nl

Webinar LINC3

Dinsdag 14 mei 2024 om 12.00 uur

Deel 1 van het tweeluik over casussen: de 1e gaat over de LINC3-Basis en -Hoog.

Wanneer en voor wie zet je deze vragenlijst in, wat zegt de uitslag en wat kunnen jij en je kandidaat ermee? En wat is eigenlijk het verschil met de met de ‘gewone’ LINC?

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk vertelt onze huispsycholoog Sjoerd Dingemanse je hier alles over. Schrijf je dus gauw in en leer deze vragenlijsten nog beter kennen.

Schrijf je in

Webinar Cope2Work

Dinsdag 21 mei 2024 om 12.00 uur

Deel 2 van het tweeluik over casussen: dit keer over de Cope2Work.

Wanneer en voor wie zet je de Cope2Work in? Wat zegt de uitslag en wat kunnen jij en je kandidaat ermee?

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk vertelt onze huispsycholoog Sjoerd Dingemanse je hier alles over. Schrijf je dus gauw in en leer deze vragenlijsten nog beter kennen.

Schrijf je in

Webinar gemist?

Heb je een webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Dat kan. Klik hieronder om naar het overzicht van alle webinars te gaan.

Webinar gemist

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Eerstvolgende data basistraining (online):

  • Dinsdag 11 juni

Aanmelden via info@ldc.nl

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: