Webinars en Trainingen

Trainingen en Webinars

We delen graag kennis en vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Wist je dat je ook PE-punten kunt verdienen bij elke deelname aan een webinar? 

Agenda webinars 2023

Voor onze webinars geldt: deelname is gratis. En attendeer gerust je collega’s of collega-vakgenoten

Heb jij nog ideeën of onderwerpen die je graag in een webinar voorbij ziet komen? Laat het ons dan weten door ons te mailen op info@ldc.nl

Webinar 'Waar gaat het nu echt over?' met Hilde Bolt

Wanneer: 18 april
Tijd: 12:00 – 13:00

Hilde Bolt, schrijfster van o.a. het boek ‘Get your Guts’ en ‘Waar gaat het nu echt over?’ verteld ons tijdens deze webinar over stress en burn-out. Daarnaast is ze ook de grondlegger van het Dynamisch Fasemodel.

Op eigen unieke wijze spreekt Hilde publiek aan op hun verborgen potentieel, creativiteit en (eigen-)wijsheid. Ingewikkelde materie weet ze om te zetten in een eenvoudig, beeldend en menselijk herkenbaar taalgebruik. Daarbij maakt ze graag gebruik van filmbeelden en muziek. Wil je graag bij deze webinar aanwezig zijn? Schrijf je dan gauw in.

Schrijf mij in

Webinar gemist?

Heb je een webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Dat kan. Klik hieronder om naar het overzicht van alle webinars te gaan.

Webinar gemist

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Eerstvolgende data basistraining (online):

  • Dinsdag 18 april
  • Dinsdag 16 mei
  • Dinsdag 20 juni

Aanmelden via info@ldc.nl

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: