LDC traint!

We vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is.

Webinars terugkijken

Webinar Arbeidsmarktscan – NL Leert Door

Op donderdag 13 augustus gaf Geert-Jan Waasdorp, oprichter van Intelligence Group, een webinar met korte update van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen.
Kijk hier het webinar terug.

Dinsdag 8 september webinar Introductie LINC door Sjoerd Dingemanse.
In dit webinar neemt testpsycholoog, en auteur van de LINC Sjoerd Dingemanse je in vogelvlucht mee in de theorie en praktische toepassing van deze vragenlijst.

Donderdag 3 september webinar Introductie TrjcT door Maurice Vermunt en Alwien de Boer

Instructiefilmpje TrjcT
Rouwen om baanverlies
Cope2Work webinar
Happy Werkscan webinar
Jobdigger webinar

Kijk hier de introductie video van de Entrepreneur Scan

Wil je een webinar op maat voor je collega’s? Je kennis opfrissen zonder reistijd? Dat kunnen we organiseren! Laat het ons weten via info@ldc.nl

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat en ‘OVVK model’ eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Dinsdag 3 november Ommel
Dinsdag 8 december Leeuwarden

Aanmelden via trainingen@ldc.nl

Praktijkgerichte training Cope2Work

Leer in één middag hoe je de Cope2Work vragenlijst inzet bij jouw kandidaten/cliënten. Auteur en testpsycholoog Sjoerd Dingemanse licht de theorie rondom coping toe en laat aan de hand van (door de deelnemers meegebrachte) praktijkcases zien welke toepassingen er zijn voor deze vragenlijst.

Voor wie?
Professionals binnen coaching, training, selectie en onderwijs.

Voor deze training hebben we nog geen nieuwe data gepland. Wil je op de hoogte blijven? Laat het ons even weten via trainingen@ldc.nl

Verdiepingstraining

Regelmatig organiseren we een praktijkgerichte verdiepingstrainingen. Bijvoorbeeld over de interesse- en competentievragenlijst LINC. Een van onze meest gebruikte beroepskeuzetesten. Of de FIT vragenlijst. Een unieke test die via een slimme koppeling met onze beroependatabase laat zien wat je kandidaat nog kan ondanks fysieke of psychische beperkingen.

Interesse? Laat het ons weten via trainingen@ldc.nl dan houden we je op de hoogte van de data.

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een incompany training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via trainingen@ldc.nl

Of zoek direct naar: