LDC traint!

We vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is.

Webinar Arbeidsmarktscan – NL Leert Door
Donderdag 13 augustus 11:00 – 11:30

Geert-Jan Waasdorp is oprichter van Intelligence Group geeft een korte update van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen en de LDC Arbeidsmarktscan. Deze scan past in zo’n ontwikkeltraject. Met deze scan worden arbeidsmarktkansen van je cliënt inzichtelijk en kun je alternatieve functies vergelijken met het eigen beroep. Daarnaast geeft de scan realistische tips voor het vinden van een baan en het volgen van scholing. Deelname is gratis.
Klik voor direct aanmelden

Webinars terugkijken

Rouwen om baanverlies
Cope2Work webinar
Happy Werkscan webinar
Introductie TrjcT Online
Jobdigger webinar

Kijk hier de introductie video van de Entrepreneur Scan

Wil je een webinar op maat voor je collega’s? Je kennis opfrissen zonder reistijd? Dat kunnen we organiseren! Laat het ons weten via info@ldc.nl

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat en ‘OVVK model’ eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Dinsdag 8 september Ommel
Dinsdag 6 oktober Leeuwarden
Dinsdag 3 november Ommel
Dinsdag 8 december Leeuwarden

Aanmelden via trainingen@ldc.nl

Praktijkgerichte training Cope2Work

Leer in één middag hoe je de Cope2Work vragenlijst inzet bij jouw kandidaten/cliënten. Auteur en testpsycholoog Sjoerd Dingemanse licht de theorie rondom coping toe en laat aan de hand van (door de deelnemers meegebrachte) praktijkcases zien welke toepassingen er zijn voor deze vragenlijst.

Voor wie?
Professionals binnen coaching, training, selectie en onderwijs.

Voor deze training hebben we nog geen nieuwe data gepland. Wil je op de hoogte blijven? Laat het ons even weten via trainingen@ldc.nl

Verdiepingstraining

Regelmatig organiseren we een praktijkgerichte verdiepingstrainingen. Bijvoorbeeld over de interesse- en competentievragenlijst LINC. Een van onze meest gebruikte beroepskeuzetesten. Of de FIT vragenlijst. Een unieke test die via een slimme koppeling met onze beroependatabase laat zien wat je kandidaat nog kan ondanks fysieke of psychische beperkingen.

Interesse? Laat het ons weten via trainingen@ldc.nl dan houden we je op de hoogte van de data.

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een incompany training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via trainingen@ldc.nl

Of zoek direct naar: