Webinars en Trainingen

Trainingen en Webinars

We delen graag kennis en vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Wist je dat je ook PE-punten kunt verdienen bij elke deelname aan een webinar? 

Agenda webinars 2023

Voor onze webinars geldt: deelname is gratis. En attendeer gerust je collega’s of collega-vakgenoten

Heb jij nog ideeën of onderwerpen die je graag in een webinar voorbij ziet komen? Laat het ons dan weten door ons te mailen op info@ldc.nl

Mini-Masterclass 'Het belang van interessemeting'

Wanneer: Dinsdag 12 december
Tijd:12:00 – 13:00

Tijdens deze Mini-Masterclass, geleid door professoren Bart Wille en Filip De Fruyt (Universiteit Gent) gaan we dieper in op fascinerende vragen die zich op verschillende momenten in de (vroege) loopbaan voordoen. Interesses spelen hierbij een cruciale rol, niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen.

Het reflecteren over onze interesses is essentieel bij het nemen van die allereerste loopbaanstappen. Gelukkig wordt hier binnen studie- en loopbaanoriëntatie veel aandacht aan besteed, ondersteund door onder andere valide interesse-instrumenten zoals onze LINC3-vragenlijst. Toch is er altijd ruimte voor verdere verfijning en verbetering. Met het LDC Drieluik tonen we in drie artikelen hoe het anders kan. Ontdek met ons hoe organisaties het potentieel van interesses kunnen benutten in de HR-cyclus. Doe je ook mee? Schrijf je dan gauw in voor deze masterclass.

Schrijf mij in

Webinar gemist?

Heb je een webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Dat kan. Klik hieronder om naar het overzicht van alle webinars te gaan.

Webinar gemist

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Eerstvolgende data basistraining (online):

  • Dinsdag 5 december
  • Dinsdag 9 januari
  • Dinsdag 13 februari
  • Dinsdag 12 maart
  • Dinsdag 9 april
  • Dinsdag 28 mei
  • Dinsdag 18 juni

Aanmelden via info@ldc.nl

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: