Webinars en Trainingen

Trainingen en Webinars

We delen graag kennis en vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Agenda webinars 2022

Voor onze webinars geldt: deelname is gratis. En attendeer gerust je collega’s of collega-vakgenoten.

Arbeidsmarktinformatie in loopbaanbegeleiding: Nieuwe uitdagingen

Dinsdag 21 juni 12:00 – 13:00

Arbeidsmarktinformatie wordt in toenemende mate gezien als belangrijk en urgent om beslissingen in de loopbaan te ondersteunen. In dit webinar gaat Jouke Post in op deze ontwikkelingen. Wat is de toegevoegde waarde van arbeidsmarktinformatie in loopbaantrajecten? En wat is de methodische toepassing van arbeidsmarktinformatie? Wanneer en hoe zet je dit in? Wat zijn uitdagingen?

Inschrijven webinar met Jouke Post

 

Jouke Post is docent en onderzoeker verbonden aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) en het lectoraat Human Capital van Hogeschool Saxion. Hij richt zich op onderzoek naar innovaties in loopbaanontwikkeling, waaronder skillspaspoorten en loopbaanchecks.

 

 

 

Vitaal Vakmanschap

dinsdag 23 augustus 12:00 – 13:00

Om organisaties te ondersteunen bij het versterken van Vitaal Vakmanschap ontwikkelde TNO een actieprogramma dat medewerkers uitdaagt om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie, team of afdeling. Wil jij kosteloos opgeleid worden tot erkend Facilitator Vitaal Vakmanschap? Dit is mogelijk via het STAP-budget.

In dit webinar vertellen Linda Koopmans (TNO) en Elise Burger (Building Human Talent) je alles over het programma Vitaal Vakmanschap en het bijbehorende Train-de-Trainer Programma. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Inschrijven webinar Vitaal Vakmanschap

Webinar gemist

Heb je een webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Dat kan. Klik hieronder om naar het overzicht van alle webinars te gaan.

Webinar gemist

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Eerstvolgende data basistraining (online):

  • Binnenkort zie je hier nieuwe data

Aanmelden via info@ldc.nl

Verdiepingstraining

Regelmatig organiseren we praktijkgerichte verdiepingstrainingen over onze vragenlijsten.

Interesse? Laat het ons weten via info@ldc.nl dan houden we je op de hoogte van de data.

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: