Webinars en Trainingen

Trainingen en Webinars

We delen graag kennis en vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is. Webinars geven we ook regelmatig. Doe je mee?

Agenda webinars 2023

Voor onze webinars geldt: deelname is gratis. En attendeer gerust je collega’s of collega-vakgenoten

Heb jij nog ideeën of onderwerpen die je graag in een webinar voorbij ziet komen? Laat het ons dan weten door ons te mailen op info@ldc.nl

Webinar 'Elk vooroordeel heeft zijn nadeel' met Yoka Gosselink en Maxime Pieters

Wanneer: 21 februari
Tijd: 12:00 – 13:00

Iedereen heeft vooroordelen. Deze maken ons leven makkelijker, maar zorgen er ook voor dat we regelmatig verkeerde conclusies trekken. Vooroordelen in organisaties bemoeilijken de diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt. Zo zouden mensen met autisme niet sociaal zijn en hebben mensen met ADHD-taken nooit op tijd af. Stichting Studeren en Werken op maat zet zich al 10 jaar in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen en ze adviseren werkgevers over dit thema.

In dit webinar, gepresenteerd door Yoka en Maxime van Stichting Studeren en Werken op maat, kom je meer te weten over de werking van vooroordelen, hoe deze inclusie en het proces van bewustwording in de weg staan. Bewustwording van deze vooroordelen is een belangrijke stap voor meer inclusiviteit op de arbeidsmarkt. Lijkt jou dit ook interessant? Deelname is gratis dus schrijf je gauw in!

Schrijf mij in

Webinar 'Laat je niet kiezen' met Danny Mullenders

Wanneer: 7 maart
Tijd: 12:00 – 13:00

Danny Mullenders schreef in 2022 het boek ‘Laat je niet kiezen’, dat vrijwel direct een bestseller werd. De kern? Mensen kunnen eigen regie nemen en hoeven geen slachtoffer van de situatie te worden. Er valt meer te beïnvloeden dan we dikwijls denken.

Met aansprekende voorbeelden uit zijn psychologenprakijk beschrijft Danny wat hij met zowel assessment deelnemers als coachees meemaakt rondom het thema zelfregie. Waarom is de ene persoon continu gestrest terwijl een ander zich autonoom en ontspannen door het werkende leven beweegt? Danny is partner bij AC&T Consulting en vertelt ons in dit webinar o.a. hoe mensen meer regie kunnen nemen. Wil je hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel gratis in!

Schrijf mij in

Webinar 'Waar gaat het nu echt over?' met Hilde Bolt

Wanneer: 18 april
Tijd: 12:00 – 13:00

Hilde Bolt, schrijfster van o.a. het boek ‘Get your Guts’ en ‘Waar gaat het nu echt over?’ verteld ons tijdens deze webinar over stress en burn-out. Daarnaast is ze ook de grondlegger van het Dynamisch Fasemodel.

Op eigen unieke wijze spreekt Hilde publiek aan op hun verborgen potentieel, creativiteit en (eigen-)wijsheid. Ingewikkelde materie weet ze om te zetten in een eenvoudig, beeldend en menselijk herkenbaar taalgebruik. Daarbij maakt ze graag gebruik van filmbeelden en muziek. Wil je graag bij deze webinar aanwezig zijn? Schrijf je dan gauw in.

Schrijf mij in

Webinar gemist?

Heb je een webinar gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Dat kan. Klik hieronder om naar het overzicht van alle webinars te gaan.

Webinar gemist

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

Eerstvolgende data basistraining (online):

  • Dinsdag 17 januari
  • Dinsdag 14 februari
  • Dinsdag 14 maart
  • Dinsdag 18 april
  • Dinsdag 16 mei
  • Dinsdag 20 juni

Aanmelden via info@ldc.nl

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een in company training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via info@ldc.nl

Of zoek direct naar: