LDC traint!

We vinden het belangrijk dat je alles uit onze instrumenten haalt. Tijdens onze trainingen leer je navigeren, interpreteren en alles wat nog meer belangrijk is.

Webinars terugkijken

26 november | Inspiratie  webinar “Ongekende mogelijkheden”
Bewustzijns-ontwikkelaars Karlijn en Harri vertellen over de vindplaats van individuele kwaliteiten. Het beschikbaar komen van deze nog onbewuste kwaliteiten kan een geheel ander zicht geven op het begeleiden van mensen én op het verbinden van de kandidaat aan de arbeidsmarkt. Laat je inspireren door hun verrassende invalshoeken.
Kijk hier het webinar terug.

12 november | Webinar Arbeidsmarktscan – Door Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group)Kijk hier terug.
Tijdens dit webinar konden de deelnemers via de Mentimeter interactief meedenken over kansvergroters. De resultaten zie je hier: LDC_IG_Kansvergroters

Webinar Arbeidsmarktscan – NL Leert Door
Op 13 augustus gaf Geert-Jan Waasdorp een webinar met korte update van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen.

Introductie LINC door Sjoerd Dingemanse.
In dit webinar neemt testpsycholoog, en auteur van de LINC Sjoerd Dingemanse je in vogelvlucht mee in de theorie en praktische toepassing van deze vragenlijst.

Introductie TrjcT door Maurice Vermunt en Alwien de Boer

Instructievideo Arbeidsmarktscan

Instructiefilmpje TrjcT

Rouwen om baanverlies
Door Janske van Eersel

Cope2Work webinar
Door Sjoerd Dingemanse

Happy Werkscan webinar
Door Sjoerd Dingemanse

Jobdigger webinar

Introductie video van de Entrepreneur Scan

Wil je een webinar op maat voor je collega’s? Je kennis opfrissen zonder reistijd? Dat kunnen we organiseren! Laat het ons weten via info@ldc.nl

Basistraining TrjcT

Ga je starten met TrjcT of wil jij je kennis opfrissen? Kom dan naar onze eendaagse basistraining. Leer navigeren door TrjcT en maak je het Loopbaanlemniscaat en ‘OVVK model’ eigen. Aan het eind van de dag heb je een goede basiskennis van alle instrumenten en Nederlands meest complete beroependatabase. Met certificering.

  • Dinsdag 8 december Leeuwarden
  • Dinsdag 12 januari Ommel
  • Dinsdag 9 februari Leeuwarden
  • Dinsdag 9 maart Ommel
  • Dinsdag 6 april Leeuwarden

Aanmelden via trainingen@ldc.nl

Praktijkgerichte training Cope2Work

Leer in één middag hoe je de Cope2Work vragenlijst inzet bij jouw kandidaten/cliënten. Auteur en testpsycholoog Sjoerd Dingemanse licht de theorie rondom coping toe en laat aan de hand van (door de deelnemers meegebrachte) praktijkcases zien welke toepassingen er zijn voor deze vragenlijst.

Voor wie?
Professionals binnen coaching, training, selectie en onderwijs.

Voor deze training hebben we nog geen nieuwe data gepland. Wil je op de hoogte blijven? Laat het ons even weten via trainingen@ldc.nl

Verdiepingstraining

Regelmatig organiseren we een praktijkgerichte verdiepingstrainingen. Bijvoorbeeld over de interesse- en competentievragenlijst LINC. Een van onze meest gebruikte beroepskeuzetesten. Of de FIT vragenlijst. Een unieke test die via een slimme koppeling met onze beroependatabase laat zien wat je kandidaat nog kan ondanks fysieke of psychische beperkingen.

Interesse? Laat het ons weten via trainingen@ldc.nl dan houden we je op de hoogte van de data.

Incompany training

We trainen ook op locatie. Een incompany training is helemaal afgestemd op de praktijk van jou en die van je collega’s. Uiteraard kun je ook voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen. Informeer naar de mogelijkheden via trainingen@ldc.nl

Of zoek direct naar: