Webinar gemist

Webinar gemist

We geven regelmatig webinars. Heb je er eentje gemist? Of wil je het later nog eens terugkijken? Hieronder kijk je al onze webinars terug.

Wil je een webinar op maat voor je collega’s? Je kennis opfrissen zonder reistijd? Dat kunnen we organiseren! Laat het ons weten via info@ldc.nl

Alle webinars

Focussen met testuitslagen

Tijdens dit webinar ging sociaal psycholoog Japke Ebbinge een experiment aan: Kun je de techniek van Focussen inzetten bij het verankeren van testuitslagen? Japke nam de deelnemers mee in de basisstappen van het focussen en liet iedereen deze stappen aan de hand van een aantal oefeningen zelf ervaren.

Het webinar is niet opgenomen omdat een echte live ervaring was.
Wel kun je hier haar sheets downloaden.

Introductie LINC 3

LINC 3 is de nieuwste interessevragenlijst van LDC. LINC 3 brengt interesses via een fijnmazig systeem in kaart. Je haalt de onderliggende interessecomponenten van je kandidaat duidelijk naar boven. Ook brengt de test de learning agility en veranderingsindicator in beeld. In dit webinar geeft testpsycholoog – en auteur van LINC 3 Sjoerd Dingemanse een inkijkje in deze nieuwe test en laat hij zien wat ‘m zo uniek maakt. Kijk terug.

Arbeidsmarktscan NL Leert Door

  • 28 januari 2021: Hoe werkt de Arbeidsmarktscan? Webinar met achtergrondinfo en praktische tips. Kijk terug.
  • 12 november: webinar door Geert-Jan Waasdorp Intelligence Group. Een update van de laatste stand van zaken op de arbeidsmarkt, hoe staat het ervoor? Tijdens dit webinar deden we onderzoek naar kansvergroters op de arbeidsmarkt. Hoe kun je kansen vergroten en waarmee verklein je juist je kansen? Kijk terug.
  • 13 augustus: door Geert-Jan Waasdorp.  Update van de laatste arbeidsmarktontwikkelingen. Kijk terug.
  • Hoe werkt de LDC Arbeidsmarktscan? Instructievideo Arbeidsmarktscan
  • Op arbeidsmarktscan.nl vind je informatieve video’s over de Arbeidsmarktscan.

How deep is your love: webinar over LINC 3

Voor Werf& gaf Maurice Vermunt een webinar over LINC 3. De nieuwe generatie interessevragenlijst gebaseerd op de Holland menstypologie die ook de onderliggende interessestructuur in kaart brengt. Kijk terug. De presentatie download je hier.

Haal meer uit vacatures met Jobdigger

In dit webinar laten we zien hoe je met de module Jobdigger uitgebreid kunt zoeken naar vacatures, bedrijven kunt volgen en hoe je met arbeidsmarktdata je cliënten optimaal kunt adviseren hierin. Ook zie je hoe je de sollicitatie-activiteiten van je caseload kunt volgen via de logboekfunctionaliteit. Kijk terug.

10 Trends in de Loopbaanindustrie

Wat zijn de 10 Trends in de Loopbaanindustrie? Geert-Jan Waasdorp van Intelligence Group en Maurice Vermunt van LDC weten wat er speelt in loopbaanland. Kijk terug.
Download de sheets.

Introductiewebinar LINC

In dit webinar neemt testpsycholoog en auteur van de LINC Sjoerd Dingemanse je in vogelvlucht mee in de theorie en praktische toepassing van deze vragenlijst.

Kijk terug

Happy Werkscan

Door Sjoerd Dingemanse, testpsycholoog en auteur Happy Werkscan. De Happy is een korte scan die antwoord geeft op de vraag: Zit jij nog lekker in je werk?

Kijk terug.

Cope2Work

Een introductie in de persoonlijkheidsvragenlijst Cope2Work door testpsycholoog en auteur Cope2Work Sjoerd Dingemanse.

Kijk terug.

TrjcT

Introductiewebinar TrjcT door Maurice Vermunt en Alwien de Boer.

Kijk terug.

Inspiratiewebinars

  • Webinar “Rouwen om baanverlies” door psycholoog Janske van Eersel. Hoe kun je omgaan met het verliezen van je baan? Tips en voorbeelden. Kijk terug.
  • “Webinar Ongekende mogelijkheden” door bewustzijnsontwikkelaars Harri Vermunt en Karlijn Nooijen. Kijk terug.

Ondernemersscan

De Ondernemersscan ook wel Entrepreneurscan (E-scan) genoemd is een praktische test die gebruikers inzicht geeft in hun sterke en minder sterke kanten en hoe zij hun ondernemerscompetenties verder kunnen ontwikkelen. Kijk introductievideo.

Ondernemen in crisistijd

Veel ondernemers hebben het zwaar. Binnen de NL Leert Door ontwikkeladviezen is er daarom speciale aandacht voor ondernemers op de arbeidsmarkt. Gastspreker Hans Klein Swormink van de Kamer van Koophandel gaat in dit webinar in op verschillende aspecten van ondernemen in crisistijd. Kijk terug.

Of zoek direct naar: