Over LDC

Innovatieve loopbaaninstrumenten en tests

LDC is een internetbedrijf dat innovatieve online loopbaaninstrumenten en tests ontwikkelt voor professionals op het vlak van HRM, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze. En: de individuele uitslagen van deze testen direct koppelt aan Nederlands meest complete beroependatabase. We bieden dit aan via het TrjcT-platform. Een handige online omgeving voor zowel coach als kandidaat.

De arbeidsmarkt inzichtelijk

Opgericht in 1990 heeft LDC, officieel LDC I-Talent Solutions, een rijke historie. Maar de toekomst start vandaag. En morgen weer opnieuw. In die toekomst willen wij blijven inspireren met nieuwe datagedreven talentoplossingen die onmisbaar zijn op een dynamische arbeidsmarkt. Wij denken dat dit in de toekomst, nog meer dan nu, belangrijk is. Wij stimuleren beweging in leer- en loopbanen en faciliteren keuzes. We maken de arbeidsmarkt inzichtelijk en brengen deze terug naar het niveau van het individu. We personaliseren de arbeidsmarkt en geven zo richting aan de carrières van werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten.

Onze oplossingen worden in het hele land intensief gebruikt door talentprofessionals. En soms ook in het buitenland. Wij vinden het fantastisch organisaties en individuele professionals te blijven faciliteren zodat zij hun cliënten optimaal kunnen begeleiden in hun leer- en loopbaan.

Talenten duurzaam en optimaal inzetten

Wij nemen onze rol als navigator op de arbeidsmarkt serieus, willen bij de besten blijven behoren en altijd weer beter worden. We staan open voor samenwerking met andere organisaties om nieuwe talentoplossingen te ontwikkelen. Met continu nieuwe online technologieën willen wij mensen inspireren hun talenten duurzaam en optimaal te blijven inzetten.

Kennismaken?

Of zoek direct naar:

ldc.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer je gebruik blijft maken van deze website ga je hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat je zonder problemen onze cookies accepteert.