Over LDC

Innovatieve loopbaaninstrumenten en tests

LDC is een softwarebedrijf dat innovatieve online loopbaaninstrumenten en tests ontwikkelt voor professionals op het vlak van HRM, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze. En: de individuele uitslagen van deze testen direct koppelt aan de best passende beroepen en vacatures. We bieden dit aan via ons in 2019 volledig nieuw gebouwde online TrjcT-platform. Een handige online portal voor zowel coach als kandidaat. Modern vormgegeven en ‘API-proof’.

De arbeidsmarkt inzichtelijk

Opgericht in 1990, dus ja, we lopen al een tijdje mee. Maar de toekomst start vandaag. En morgen weer opnieuw. In die toekomst willen wij blijven inspireren met nieuwe datagedreven talentoplossingen die onmisbaar zijn op een dynamische arbeidsmarkt. Wij denken dat dit in de toekomst, nog meer dan nu, belangrijk is. Wij stimuleren beweging in leer- en loopbanen en faciliteren keuzes. We maken de arbeidsmarkt inzichtelijk en brengen deze terug naar het niveau van het individu. We personaliseren de arbeidsmarkt en geven zo richting aan de carrières van werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten.

Onze oplossingen worden in het hele land intensief gebruikt door talentprofessionals. En soms ook in het buitenland. Wij vinden het fantastisch organisaties en individuele professionals te blijven faciliteren zodat zij hun cliënten optimaal kunnen begeleiden in hun leer- en loopbaan.

Talenten duurzaam en optimaal inzetten

Wij nemen onze rol als navigator op de arbeidsmarkt serieus, willen bij de besten blijven behoren en altijd weer beter worden. We staan open voor samenwerking met andere organisaties om nieuwe talentoplossingen te ontwikkelen. Met continu nieuwe online technologieën willen wij mensen inspireren hun talenten duurzaam en optimaal te blijven inzetten.

Kennismaken?

Of zoek direct naar: