Disclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van LDC Business.
Ondanks dat er veel aandacht wordt besteed aan het behouden van de actualiteit, volledigheid, correctheid en toegankelijkheid van de website blijft het mogelijk dat de inhoud van de website verouderd, incompleet of incorrect is.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. LDC Business kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op de website www.ldc.nl

Het is mogelijk dat via de website www.ldc.nl van LDC Business toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. LDC Business is evenmin aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op die websites en/of pagina’s.

Via de website www.ldc.nl kunnen e-mails verstuurd worden. LDC Business kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het niet of te laat ontvangen van deze e-mails.

Logo’s op de website www.ldc.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LDC Business niet worden gebruikt. Indien je informatie op deze website aantreft waarvan je denkt dat die onjuist is, dan kun je contact opnemen met LDC Business via info@ldc.nl

Of zoek direct naar:

ldc.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer je gebruik blijft maken van deze website ga je hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat je zonder problemen onze cookies accepteert.