Hét online carrière platform TrjcT

Eén platform voor testen en data

TrjcT Online. Zo heet ons platform. Helemaal nieuw gebouwd in 2018. Een online omgeving voor coaches op het gebied van loopbaan, duurzaamheid en HRM, re-integratie en studie waarbinnen al onze testen en data samen komen. Beroepskeuzetesten, persoonlijkheidstesten, interesse- en competentietesten en arbeidsmarktkansen. Met en zonder 360 graden feedback. IQ- en taaltesten en testen op het gebied van management en duurzaamheid. Of testen die ondernemerschap meten of intrapreneurschap, ondernemerschap binnen organisaties.

Onze database: beroepen, opleidingen en vacatures

Om het allemaal nog praktischer te maken hebben wij Nederlands meest complete beroependatabase gebouwd. Ook alle opleidingen en cursussen zijn hierin gekoppeld. En niet te vergeten alle actuele vacatures in Nederland. Slimme algoritmes koppelen al deze data aan de individuele testuitslagen van je kandidaten. Zo wordt je traject inhoudelijk nóg sterker en vaak ook korter. En je kandidaat is er blij mee omdat het allemaal heel concreet is.

Rapporten

TrjcT biedt mooie overzichtelijke schermen en flexibele rapporten waarin alle resultaten overzichtelijk worden samengevat.

 

 

Privacy

We waren al vroeg online met een platform en vonden het tijd voor een nieuwe versie. Omdat we ons nieuwe platform in 2018 opleveren konden we bij het ontwerp meteen rekening houden met de eisen die de vernieuwde privacywetgeving (AVG) stelt. Dus dat hebben we dan ook gedaan: #AVG-Proof.

Van inzicht naar uitzicht

Best handig toch, alles binnen één platform? TrjcT geeft jouw kandidaten inzicht in zichzelf in relatie tot de arbeidsmarkt. En vertaalt dit via de database naar een realistisch uitzicht. Van persoonlijk inzicht naar maatschappelijk uitzicht dus!

OVVK, huh?

Tja, dat verdient uitleg. Onze klanten kennen dit model, een belangrijke methodische pijler binnen de theorie van LDC. Het staat voor fasen tijdens veranderingen in je loopbaan: Oriëntatie, Verkennen, Verdiepen en Kiezen. Al onze instrumenten kun je verdelen over deze fasen, visueel weergegeven in het Loopbaanlemniscaat. Meer hierover in onze trainingen.

Samenwerking met andere leveranciers

Ook andere leveranciers krijgen ruimte om kwalitatief hoogwaardige testen of datasets aan te bieden via TrjcT. Zo kunnen wij onze klanten nóg beter bedienen en kan het ook zomaar zo zijn dat je onze testen of de beroependatabase tegenkomt in een ander online portaal.

Vraag een proefperiode aan

Test gratis uitproberen?

Kennismaken met TrjcT? Laat het ons weten dan ontvang je een proefperiode voor drie weken.

Proefperiode aanvragen

Of zoek direct naar:

ldc.nl maakt gebruik van cookies. Wanneer je gebruik blijft maken van deze website ga je hier automatisch mee akkoord en gaan wij ervan uit dat je zonder problemen onze cookies accepteert.