LDC Arbeidsmarktscan

STAP-ontwikkeladvies

Arbeidsmarktscan STAP-ontwikkeladvies

Het STAP-ontwikkeladvies is met ingang van 1 april 2022 opengesteld. Het is dan mogelijk om een gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij een erkend loopbaanadviseur. Het gratis advies is beschikbaar voor kandidaten die maximaal opgeleid zijn op mbo 2 niveau. Een Arbeidsmarktscan is een verplicht onderdeel van de adviezen. Registratiecodes kun je vanaf 1 april a.s. aanvragen op ontwikkeladviesportaal.nl Vanaf 1 mei  kan de subsidie worden aangevraagd. Lees hier de publicatie uit de Staatscourant.

LDC voldoet aan de eisen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Niet voor niets was LDC de grootste aanbieder tijdens de vorige rondes.

Speciaal aanbod

  • Korting op de credits/afname voor de Arbeidsmarktscan: €44 per afname.
  • Een jaar lang gratis toegang voor de kandidaat tot alle LDC beroepen inclusief de vacaturevindmachine van LDC.
  • Een jaar lang toegang tot onze database van opleidingen en cursussen.
  • Directe koppeling aan persoonlijke interesses en competenties vanuit de LINC vragenlijst en de Foto Interesse Vragenlijst én de LDC Beroepen- en opleidingendatabase.
  • Korting op de gevalideerde LDC vragenlijsten.

Vraag direct een offerte aan

LDC Arbeidsmarktscan

De LDC Arbeidsmarktscan berekent je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast heeft je kandidaat de unieke mogelijkheid om zijn huidige functie te vergelijken met kansrijke alternatieve beroepen. Een helder rapport met persoonlijke tips is standaard inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijk en laagdrempelige navigatie. Eenvoudige vragen gebaseerd B1 taalniveau. Geschikt voor kandidaten tot en met mbo niveau 2.
  • Direct inzicht in kansrijke opties op de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld in tekortsectoren) waar een mogelijke competentiematch is.
  • Gevalideerde en actuele arbeidsmarktdata door een externe, onafhankelijke partij.

Inclusief persoonlijk rapport met tips voor het vinden van een baan en het volgen van scholing. En kansvergroters.

Probeer de Arbeidsmarktscan gratis uit

 

Voor zelfstandig ondernemers die een ontwikkeladviestraject willen volgen is het mogelijk om als alternatief van de Arbeidsmarktscan een Ondernemersscan in te zetten. LDC heeft een speciaal Ondernemerspakket samengesteld inclusief gratis financiële indicator.

Meer info over NL Leert Door Ondernemerspakket

Arbeidsmarktscan prima geschikt voor praktisch opgeleiden

“De Arbeidsmarktscan werkt ook voor praktisch opgeleiden uitstekend. Het maakt niet uit of je cliënt bouwvakker of advocaat is, de Arbeidsmarktscan is een ideale tool om zijn baanperspectief te vergroten.” Dat zeggen Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) en loopbaanexpert Nathalie Rauscher. Lees hier het artikel van LoopbaanPro.

Webinar Arbeidsmarkt(scan): een update door Geert-Jan Waasdorp – Intelligence Group en Maurice Vermunt

Donderdag 10 maart gaf Geert-Jan Waasdorp samen met Maurice Vermunt een update van de Arbeidsmarkt. In het webinar deelde hij de laatste ontwikkelingen en feiten. Wat is er aan de hand op de arbeidsmarkt? Maurice Vermunt vertelde welke ontwikkelingen er zijn rondom de Arbeidsmarktscan en hoe de scan past in de STAP-ontwikkeladviezen.

Kijk het webinar hier terug.

Veel gestelde vragen

Hier lees je welke vragen veel worden gesteld over de Arbeidsmarktscan en lees je ons antwoord: Naar FAQ

Probeer de Arbeidsmarktscan gratis uit

Of zoek direct naar: