LDC als partner bij Noloc Loopbaancongres

Zoals velen van jullie misschien al weten is volgende week het Noloc Loopbaancongres (donderdag 29 juni). Hét congres dat je niet mag missen als loopbaanprofessional!

Het Noloc Loopbaancongres wordt georganiseerd in het World Forum in Den Haag als onderdeel van de driedaagse internationale IAEVG-conferentie met als gastspreker Prinses Laurentien van Oranje-Nassau. Het belooft een congres te worden met een mix van interessante internationale sprekers, er worden workshops georganiseerd en er zijn leuke activiteiten plus een informatiemarkt. Wist je dat je ook PE-punten kunt verdienen wanneer je het congres bezoekt?

Vanuit LDC hebben wij een spreker aangeleverd, namelijk Steven Dhondt. Dhondt is senior research scientist bij TNO waar hij onderzoeken coördineert met betrekking tot de sociale impact van robotica en digitalisering. Daarnaast is hij hoogleraar aan de KU in Leuven waar hij zich richt op werkplek innovatie. Hij zal op vrijdag zo’n 300 internationale gasten meenemen in de wereld van ‘Fantastic technologies and impact on career coaching’.

LDC teamleden Stephanie en Reyhan zijn op donderdag, feitelijk het reguliere Noloc congres, aanwezig en kunnen niet wachten om alle bezoekers te spreken. Veel bekenden! Meer informatie over het congres vind je op https://www.noloc.nl/loopbaancongres-2023. Direct tickets kopen? Dat kan via deze link.

Zien we jou ook volgende week donderdag?

Of zoek direct naar: