LDC Beroependatabase

Testuitslagen direct vertaald naar individuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Individuele testuitslagen vertalen naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dat is in het kort wat de beroependatabase van LDC doet. Daarnaast is het ook een ‘roadmap’ van de Nederlandse arbeidsmarkt met alles wat je van een beroep en opleiding wilt en moet weten. Het is een gestructureerde databron (taxonomie) die ook andere systemen kan verrijken. Daarom kiezen steeds meer partijen onze database als ‘de standaard’.

LDC zet de norm met Nederlandse beroependatabase

Welk beroepen passen bij jouw cliënt? We hebben ze allemaal in beeld. Inclusief synoniemen zijn er dat meer dan 7.000. Op alle niveaus. Met per beroep informatie over de werkzaamheden, de vereiste opleiding, competenties, vergelijkbare beroepen, arbeidsomstandigheden, informatie over het salaris, filmpjes, interviews en arbeidsmarktperspectieven. Je kandidaat kan beroepen een ‘hartje’ geven en zo favoriet maken. En natuurlijk bespreken met jou!

Actuele vacatures

Met één muisklik vind je per beroep en regio de actuele vacatures. Via webcrawling overzien wij het volledige actuele vacaturebestand in Nederland en koppelen dit automatisch aan de beroepen. Ook stages, leerwerk- en vrijwilligersbanen vinden wij zo. Door een e-mailalert in te stellen weet je zeker dat je geen vacature mist.

Opleidingen

Naast de beroepen vind je ook alle opleidingen en cursussen in Nederland met koppelingen naar de opleiders. Inclusief toelatingseisen.

Koppeling met (inter)nationale systemen

Onze database breidt steeds verder uit met nieuwe data. We blijven aansluiten bij nationale en internationale standaarden. Zoals die van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het het Ministerie van OCW.

Vertel mij meer over jullie database

Of zoek direct naar: