LoopbaanPro Awards

LoopbaanPro organiseert award evenement: Wie wordt loopbaanprofessional van het jaar?

Op 9 december 2021 organiseert LoopbaanPro de allereerste LoopbaanPro Awards. Tijdens dit evenement, dat in het teken staat van de levensloopbaan, kent een kundige vakjury onder leiding van NOLOC-voorzitter Ester Leibbrand prijzen in drie categorieën toe.

Onze arbeidsmarkt is volop in beweging. Oude banen verdwijnen, nieuwe banen komen ervoor terug. Ondertussen verhuizen mensen van de ene sector naar de andere in niet eerder vertoonde getalen. En wist je dat er nu – voor het eerst sinds het CBS dat begon te meten – meer vacatures dan werklozen zijn? Goede loopbaanprofessionals zijn kortom nog nooit zo hard nodig geweest.

Om het cruciale werk van loopbaanprofessionals te erkennen en te belonen – én om een aantal echte toppers extra in het zonnetje te zetten – organiseert LoopbaanPro op 9 december 2021 voor de allereerste keer de LoopbaanPro Awards. In de categorieën Loopbaanpro van het jaar, Case van het jaar en Team van het jaar worden tijdens dit evenement prijzen uitgereikt.

Loopbaanprofessional van het jaar 👉 https://lnkd.in/g7eguMWh
Team van het jaar 👉 https://lnkd.in/gPrs8f27
Case van het jaar 👉 https://lnkd.in/gag6D87t

Nomineren is mogelijk tot en met 15 oktober om 17.00. Op 9 december worden de winnaars van de LoopbaanPro Awards bekend tijdens het LoopbaanPro Live event.

Je leest er meer over op: loopbaanpro.nl/loopbaanpro-awards

Of zoek direct naar: