Lunchwebinar AD assist 7 september

AD assist is een nieuwe tool voor én door arbeidsdeskundigen. AD assist geeft snel inzicht in de arbeidsmogelijkheden op taakniveau van werknemers. Het automatiseert routinematig en tijdrovend werk rondom de FML/IZP en het rapporteren. Gebaseerd op de functie- en takendatabase van LDC heeft AD assist de ambitie een onmisbare assistent te worden voor elke arbeidsdeskundige. Uniek hierin is de rol van Artificiële Intelligentie (AI) wat ervoor zorgt dat de tool leert van de arbeidsdeskundigen die ermee werken en dus steeds slimmer wordt.

AD assist is voor het eerst gepresenteerd tijdens het NVvA & AKC Najaarscongres 2020. Inmiddels staat de tool op het punt om in de praktijk uitgerold te worden.

Dinsdag 7 september 12:00 organiseren we in samenwerking met NVvA een lunchwebinar speciaal over AD assist. Tijdens dit webinar laten Jeroen Leenstra (NVvA) en Maurice Vermunt (LDC) je samen met de AD assist werkgroepleden kennismaken met de achtergrond, toepassing én meerwaarde van AD assist in de praktijk. Schrijf je in voor dit unieke inkijkje in deze nieuwe tool.

Inschrijven, ja ik ben erbij!

Of zoek direct naar: