Webinar ‘Elk vooroordeel heeft zijn nadeel’

Datum: Dinsdag 21 maart, 12:00-13:00

Zoals een aantal van jullie misschien wel weten hebben we de webinar van dinsdag 21 februari moeten verschuiven naar een andere dag. Inmiddels is het nieuwe moment hiervan bekend! Dus heb je de webinar over ‘Elk vooroordeel heeft zijn nadeel’ gemist, dan kan je je nu inschrijven voor de nieuwe datum en hier alsnog bij zijn!

Iedereen heeft vooroordelen. Deze maken ons leven makkelijker, maar zorgen er ook voor dat we regelmatig verkeerde conclusies trekken. Vooroordelen in organisaties bemoeilijken de diversiteit en inclusie op de arbeidsmarkt. Zo zouden mensen met autisme niet sociaal zijn en hebben mensen met ADHD-taken nooit op tijd af. Stichting Studeren en Werken op maat zet zich al 10 jaar in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen en ze adviseren werkgevers over dit thema.

In dit webinar, gepresenteerd door Yoka en Maxime van Stichting Studeren & Werken op Maat, kom je meer te weten over de werking van vooroordelen, hoe deze inclusie en het proces van bewustwording in de weg staan. Bewustwording van deze vooroordelen is een belangrijke stap voor meer inclusiviteit op de arbeidsmarkt.

Deelname is gratis! Schrijf je daarom gauw in:Ja, ik ben erbij!

Of zoek direct naar: