Webinar Vitaal Vakmens

Dinsdag 23 augustus  12:00 – 13:00 organiseren we een live webinar over het programma Vitaal Vakmens en het bijbehorende Train-de-Trainer Programma.

Sprekers: Linda Koopmans (TNO) en Elise Burger (Building Human Talent).

Hoe betrek je medewerkers bij het vitaliseren van hun vakmanschap? Hoe zorg je dat ze zelf en vooral ook samen aan de slag gaan met langer productief, tevreden en betrokken doorwerken? En wat hebben ze daar eigenlijk voor nodig? Om organisaties te ondersteunen bij het versterken van duurzame inzetbaarheid ontwikkelde TNO het actieprogramma Vitaal Vakmens. In dit webinar vertellen Elise Burger en Linda Koopmans over het actieprogramma dat medewerkers uitdaagt om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie, team of afdeling.

Inschrijven webinar

Wat is Vitaal Vakmens?

Om organisaties te ondersteunen bij het versterken van duurzame inzetbaarheid ontwikkelde TNO het actieprogramma Vitaal Vakmens. Dit programma daagt medewerkers uit om zelf aan de slag te gaan met persoonlijke behoeften en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie, team of afdeling. De bijbehorende vragenlijst- gefaciliteerd door LDC – maakt de resultaten op individueel, groeps- en organisatieniveau heel concreet zichtbaar.

Volgt het Train-de-Trainer programma kosteloos dankzij STAP-subsidie

Ben je trainer, coach of adviseur en wil je bij jouw klanten of in jouw organisatie aan de slag met het door TNO ontwikkelde en bewezen effectieve actieprogramma Vitaal Vakmens? Dan is het Certificeringsprogramma Facilitator Vitaal Vakmens iets voor jou. Building Human Talent is door TNO gecertificeerd om op te leiden tot Facilitator Vitaal Vakmens. Na het succesvol afronden van deze opleiding ben je als gecertificeerd facilitator in staat dit programma uit te voeren en succesvol in te zetten binnen organisaties.

Het Train-de-Train programma is dankzij STAP-budget kosteloos te volgen. Lees meer….

Of zoek direct naar: