JobOn aanbieding LDC Arbeidsmarktscan

 

Het STAP-ontwikkeladvies is met ingang van 1 april 2022 opengesteld. Het is dan mogelijk om een gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij een erkend loopbaanadviseur. Het gratis advies is beschikbaar voor kandidaten die maximaal opgeleid zijn op mbo 2 niveau. Een Arbeidsmarktscan of Ondernemersscan is een verplicht onderdeel van de adviezen.

Registratiecodes kun je vanaf 1 april a.s. aanvragen op ontwikkeladviesportaal.nl
Vanaf 1 mei  kan de subsidie worden aangevraagd. Lees hier de publicatie uit de Staatscouran

STAP-ontwikkeladviezen: Tijdelijk extra voordeel voor JobOn loopbaancoaches

In het kader van de STAP-ontwikkeladviezen kopen JobOn loopbaancoaches de LDC Arbeidsmarktscan en de Ondernemersscan voordelig in. Bovendien krijgen coaches en kandidaten gratis toegang tot de LDC Beroepen- en opleidingendatabase inclusief actuele vacatures.

De LDC Arbeidsmarktscan is laagdrempelig en geschikt voor alle niveaus

Meer info? Vul het contactformulier hieronder in of neem contact met ons op via info@ldc.nl of 058 233 47 47.

Over de LDC Arbeidsmarktscan

De LDC Arbeidsmarktscan geeft jouw kandidaat een helder beeld van zijn huidige positie op de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt de scan de unieke mogelijkheid om o.a. op basis van persoonlijke interesses en competenties te zoeken naar 9 kansrijke alternatieve- of wensberoepen.  Allemaal binnen één scan. Voor ondernemers is er een speciaal ondernemerspakket.

Arbeidsmarkt(scan) Webinar – Terugkijken

 

Op 10 maart 2022 gaf Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) een update van de arbeidsmarkt. Hij deelde de laatste ontwikkelingen en feiten. Wat is er aan de hand op de arbeidsmarkt? LDC vertelde welke ontwikkelingen er zijn rondom de Arbeidsmarktscan en hoe de scan past in de STAP-ontwikkeladviezen.

Kijk hier het webinar terug

Arbeidsmarktscan prima geschikt voor praktisch opgeleiden

“De Arbeidsmarktscan werkt ook voor praktisch opgeleiden uitstekend. Het maakt niet uit of je cliënt bouwvakker of advocaat is, de Arbeidsmarktscan is een ideale tool om zijn baanperspectief te vergroten.” Dat zeggen Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) en loopbaanexpert Nathalie Rauscher. Lees hier het artikel van LoopbaanPro.

Contactformulier

Gebruik maken van deze aanbieding?

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op..

Of zoek direct naar: