Ondernemerspakket STAP-ontwikkeladvies

Ondernemerspakket STAP-ontwikkeladvies

Voor zelfstandig ondernemers die een ontwikkeladviestraject willen volgen

Speciaal voor ondernemers die een STAP-ontwikkeladvies gaan volgen heeft LDC, aansluitend bij de criteria uit de regeling, een Ondernemerspakket samengesteld.

Dit pakket bestaat uit:

1. Ondernemersscan mét gratis Financiële Indicator Ondernemer

De Ondernemersscan – ook wel Entrepreneurscan genoemd is een praktische test die de invuller inzicht geeft in hun sterke en minder sterke kanten en hoe zij hun ondernemerscompetenties verder kunnen ontwikkelen. De Financiële Indicator Ondernemer is een korte scan die checkt hoe het staat met de financiële situatie van je bedrijf. Je krijgt helder hoe het gaat met je bedrijf, de scan geeft extra indicaties of je misschien actie moet ondernemen.
Meer over de Ondernemersscan.

Vraag een gratis proefperiode aan

2. Arbeidsmarktscan

De Arbeidsmarktscan berekent je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt. Mét unieke mogelijkheid om je huidige functie te vergelijken met alternatieve beroepen. Dit is interessant voor ondernemers die overwegen in loondienst te gaan werken.
Meer over de Arbeidsmarktscan.

3. Interesse- en competentievragenlijst LINC

LINC meet de persoonlijke competenties en interesses en matcht deze op alle beroepen in Nederland. Zo ontstaat een lijst met best passende beroepen waarvan de kansrijkheid kan worden bekeken. De beroepen met de beste arbeidsmarktkansen staan altijd bovenaan in de lijst.
Meer over de LINC.

Gedurende de looptijd van de STAP-ontwikkeladviezen subsidieregeling maak je als loopbaanprofessional gebruik van de speciale actie van LDC waarbij je de vragenlijsten extra goedkoop inkoopt.

Vraag een gratis proefperiode aan

Of zoek direct naar: