Wil jij gebruik maken van de NOBCO aanbieding en profiteren van de NL Leert Door regeling?

Per 1 december was het ontwikkeladviesportaal weer geopend. Werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden kunnen weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er was ruimte voor maximaal 55.000 adviestrajecten. Op 2 december is de limiet van 55.000 aanmeldingen  al bereikt en is het ontwikkeladviesportaal gesloten.

Bijzondere tijden, bijzondere acties

In het kader van NL Leert Door biedt LDC de Arbeidsmarktscan aan met 40% korting op het reguliere tarief. Bovendien krijgen leden van NOBCO die tijdens de projectperiode van NL Leert Door aansluiten bij LDC de 1e jaarlicentie gratis.


NL Leert Door | Tijdelijk extra voordeel voor NOBCO leden

  • 40% korting op de arbeidsmarktscan
  • Gratis LDC jaarlicentie voor het 1e jaar*
  • Toegang tot het TrjcT platform voor kandidaat en adviseur mét beroepen, vacatures, opleidingen en cursussen
  • Toegang tot alle andere testen, met dezelfde korting
  • Je betaalt wat je gebruikt, geen andere verplichtingen
  • Gratis toegankelijke webinars voor een snelle opstart

*Ga je na 1 jaar verder met LDC, dan betaal je voorafgaand aan het 2e jaar de jaarlicentie van € 274,89.

Lees meer op: LDC NL Leert Door.
Voor ondernemers is er een speciaal ondernemerspakket.

Toelichting

Testen worden afgerekend via credits die je vooraf inkoopt. Een afname van de Arbeidsmarktscan is € 43,- dat staat gelijk aan 100 credits. Meestal koop je als klant een kleine bundel waarbij de prijs per credit ligt tussen 62 en 67 cent. Tijdens de actieperiode mag je elke willekeurige bundel kopen. Of je nou een bundel koopt van 500 credits of van enkele duizenden: de creditprijs bedraagt tijdens deze actie altijd slechts € 0,43. Bij een normale bundelprijs zou deze scan al snel een kleine € 70,- kosten.

Extra leuk: met de goedkope credits kun je ook de andere tientallen tests van LDC inzetten. Zoals de veelgebruikte LDC Interesse- en competentietest LINC (met koppeling naar de beroependatabase – 19 credits), de Ondernemersscan (100 credits), de snelle persoonlijkheidsvragenlijst Quick Big Five (24 credits) of de Happy Werkscan (20 credits).

Contactformulier

Gebruik maken van deze aanbieding?

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op...

Of zoek direct naar: