Noloc aanbieding LDC Arbeidsmarktscan

 

Het STAP ontwikkeladvies is met ingang van 1 april 2022 opengesteld. Het is dan mogelijk om een gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij een erkend loopbaanadviseur. Het gratis advies is beschikbaar voor kandidaten die maximaal opgeleid zijn op mbo 2 niveau. Een Arbeidsmarktscan of Ondernemersscan is een verplicht onderdeel van de adviezen.

Registratiecodes kun je vanaf 1 april a.s. aanvragen op ontwikkeladviesportaal.nl
Vanaf 1 mei  kan de subsidie worden aangevraagd. Lees hier de publicatie uit de Staatscourant.

STAP-ontwikkeladviezen: Tijdelijk extra voordeel voor Noloc professionals

In het kader van de STAP-ontwikkeladviezen kopen Noloc loopbaancoaches de LDC Arbeidsmarktscan en de Ondernemersscan voordelig in. Bovendien krijgen jij en je kandidaten gratis toegang tot de LDC Beroepen- en opleidingendatabase inclusief actuele vacatures.

De LDC Arbeidsmarktscan is laagdrempelig en geschikt voor alle niveaus

  • Korting op de credits/afname voor de Arbeidsmarktscan: €44 per afname.
  • Een jaar lang gratis toegang voor de kandidaat tot LDC inclusief de vacaturezoekmachine van LDC.
  • Een jaar lang toegang tot onze database van opleidingen en cursussen.
  • Directe koppeling aan persoonlijke interesses en competenties vanuit de LINC vragenlijst en de Foto Interesse Vragenlijst én de LDC Beroepen- en opleidingendatabase.
  • Toegang tot alle andere testen, met dezelfde korting op de credits

Meer info? Vul het contactformulier hieronder in of neem contact met ons op via info@ldc.nl of 058 233 47 47.

LDC voldoet aan de eisen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Niet voor niets was LDC de grootste aanbieder tijdens de vorige rondes.

Over de LDC Arbeidsmarktscan

De LDC Arbeidsmarktscan geeft jouw kandidaat een helder beeld van zijn huidige positie op de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt de scan de unieke mogelijkheid om o.a. op basis van persoonlijke interesses en competenties te zoeken naar 9 kansrijke alternatieve- of wensberoepen.  Allemaal binnen één scan. Voor ondernemers is er een speciaal ondernemerspakket.

Arbeidsmarktscan prima geschikt voor praktisch opgeleiden

“De Arbeidsmarktscan werkt ook voor praktisch opgeleiden uitstekend. Het maakt niet uit of je cliënt bouwvakker of advocaat is, de Arbeidsmarktscan is een ideale tool om zijn baanperspectief te vergroten.” Dat zeggen Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) en loopbaanexpert Nathalie Rauscher. Lees hier het artikel van LoopbaanPro.

Arbeidsmarkt(scan) Webinar – Terugkijken

 

Op 10 maart 2022 gaf Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) een update van de arbeidsmarkt. Hij deelde de laatste ontwikkelingen en feiten. Wat is er aan de hand op de arbeidsmarkt? LDC vertelde welke ontwikkelingen er zijn rondom de Arbeidsmarktscan en hoe de scan past in de STAP-ontwikkeladviezen.

Kijk hier het webinar terug

Contactformulier

Gebruik maken van deze aanbieding?

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op

Of zoek direct naar: