Vacature: Consultant

We zijn op zoek naar een Consultant die ons voor 28-32 uur per week komt versterken.

Wie ben jij?
Een mensen-mens. Dat wil zeggen; je houdt ervan om in contact te zijn met mensen en helpt ze graag op weg. Of dat nu in praktische zin is of vanuit een adviserende rol. Beide gaat je van nature goed af. Je voelt je thuis in een klein team, informele sfeer en hebt geen behoefte aan hiërarchische patronen. De grote vrijheid in het invullen van je dag vind je prettig. Daar kun je goed mee omgaan. Vanuit intrinsieke motivatie wil je het beste uit jezelf halen en een waardevolle bijdrage leveren. Je hebt affiniteit met arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid, loopbaan-, studie en re-integratievraagstukken en bent nieuwsgierig van aard.

Je kerncompetenties zijn:

Sociaal mensgericht
Communicatief sterk
Creatief
Proactief
Zelfstandig /zelfsturend
Resultaatgericht

Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor relatiebeheer in de breedste zin; van beantwoorden van functionele en inhoudelijke vragen van (potentiële) klanten tot deskundig adviseren van loopbaanprofessionals. Je voelt een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een gezonde, duurzaam inzetbare beroepsbevolking.

Op een dag dat je support draait start je om 8.30 en sluit je af om 17u. Andere dag(en) kun je hier flexibeler in zijn. Je werkt vanuit huis en veelal vanuit kantoor Leeuwarden. Je schrijft mee in klantcommunicatie zoals nieuwsbrieven, posts op de socials en andere uitingen, geeft (online) productpresentaties, webinars of trainingen voor klanten en beheert je eigen caseload. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van onze producten en processen.

Wat bieden we?
– Marktconform salaris van € 3.500 – € 4.500 bruto per maand op basis van 40 uur
– Inclusief laptop en mobiele telefoon
– Tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot vast contract
– Voordelen zoals pensioenregeling, vakantietoeslag, extra vrije dagen bovenop wettelijke dagen
– Fijne werkplek vlak bij het centrum van Leeuwarden binnen een gezellig team en de vrijheid om ook   hybride te werken

Wie zijn wij?
LDC: een organisatie met grote impact op de arbeidsmarkt, al meer dan 30 jaar.
Daar zijn we trots op!

In informele sfeer zonder ego’s werken we dagelijks met bevlogenheid vanuit ons ideaal:
een gezonde, effectieve en duurzaam inzetbare beroepsbevolking. We vinden het belangrijk dat mensen op hun plek zijn. Doen wat je leuk vindt en goed kan, binnen een omgeving die bij je past. We vinden het mooi om daaraan bij te dragen.

Wat we doen
Dat doen we door het ontwikkelen van gevalideerde vragenlijsten ter ondersteuning van de interne dialoog (wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik?) en de externe dialoog (wat kan er? wat past bij mij? wat ik wil, is dat er ook?). Onze vragenlijsten en beroepen- en opleidingendatabase worden ingezet door professionals die mensen begeleiden met loopbaanvraagstukken in verschillende fases van hun loopbaan. Of je nu aan het begin staat (studiekeuze) of vastloopt om wat voor reden dan ook. Bij ons vind je helpende software. De beroepen- en opleidingendatabase is Nederlands meest complete overzicht van beroepen, opleidingen, actuele vacatures en cursussen. Een aantal vragenlijsten is hier zelfs aan gelinkt!

De output van de vragenlijsten is voor adviseur en kandidaat een vertrekpunt om verder in gesprek te gaan. Het is een hulpmiddel waarmee de begeleiding efficiënter en met onderbouwde inzichten kan plaatsvinden. Onze vragenlijsten stellen we beschikbaar op ons platform TrjcT;
een gebruiksvriendelijke online omgeving waarin adviseur en kandidaat samen aan de slag kunnen met het verkrijgen van meer inzicht.

Solliciteren?
Herken je jezelf in de omschrijving van deze rol en heb je het gevoel dat je past bij onze organisatie? Stuur je cv en motivatie dan voor 1 juli 2024 naar info@ldc.nl. We kijken ernaar uit om kennis te maken!

Of zoek direct naar: