LDC als partner bij de Week van de loopbaan

LDC waardeert de al jarenlang goede verstandhouding met Noloc. Niet meer dan logisch daarom dat wij ook dit jaar de Week van de Loopbaan, van 18 t/m 22 september, van harte ondersteunen.

Wat houdt de Week van de Loopbaan ook alweer in?
Voor onze lezers die het niet weten. De Week van de Loopbaan, georganiseerd door Noloc, biedt werkenden, werkzoekenden en werkgevers de unieke gelegenheid om kosteloos en vrijblijvend loopbaanadvies te verkrijgen.

Het thema: Ontwikkelen
In deze jaarlijks terugkerende nationale week staat ontwikkeling centraal. Met de voortdurende veranderingen op de arbeidsmarkt is investeren in medewerkers essentiëler dan ooit tevoren.

Kennisdeling door interessante webinars
Ook dit najaar biedt LDC weer graag een aantal gratis online kennissessies aan voor loopbaan- en re-integratiecoaches. Duik in onze wereld van gratis webinars en boeiende mini-masterclasses, speciaal ontworpen om jouw expertise in de wereld van de loopbaan verder te verrijken. Ontdek nieuwe inzichten, praktische tools en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak. Neem een kijkje op www.ldc.nl/trainingen en krijg bovendien extra PE-punten (!).

➡ Ben jij erbij?
Aanmelden voor een of meerdere van onze webinars doe je makkelijk en snel via ldc.nl/trainingen. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@ldc.nl of bel naar 058-2334747.

Aanmelden voor een gratis adviesgesprek door Noloc? Ga dan naar www.noloc.nl/gratisadvies

Of zoek direct naar: