Onze top 5 vragenlijsten

En de winnaar is….!

Bij LDC hebben we een uitgebreid assortiment van meer dan 50 waardevolle tools die speciaal zijn ontwikkeld voor arbeidsprofessionals. We begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot de juiste middelen om de loopbaan van individuen te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van hun professionele doelen.

Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft ons ertoe gebracht om een grondige reflectie te maken op het gebruik van onze tools. Met trots willen we jullie graag de 5 meest populaire tools presenteren;

1. LINC-Basis en LINC-Hoog (vragenlijst over interesses en competenties)
2. QBF (persoonlijkheidsvragenlijst)
3. FIV (Foto Interesse Vragenlijst
4. LINC3-Hoog (vernieuwde vragenlijst over interesses en competenties vanaf MBO4 niveau)
5. Spiegelbeeld Interesses (vragenlijst voor het helpen verhelderen van ieders zelfbeeld, met mogelijkheid om mensen uit de directe omgeving feedback te vragen)

Deze top 5 is samengesteld op basis van de door onze klanten meest ingezette vragenlijsten, en we zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in onze tools stellen. We blijven ons inzetten om onze tools voortdurend te verbeteren en nieuwe innovatieve functies toe te voegen, zodat jullie kunnen blijven profiteren van de beste ondersteuning in de loopbaanontwikkeling van kandidaten. Een overzicht van al onze testen bekijk je hier.

➡ Ben je klaar om deze krachtige tools te ervaren? Of wil je deze eerst kosteloos uitproberen? Aarzel dan niet en vraag je proefperiode aan via deze link.

Of zoek direct naar: