Het roer om!

Denk jij bij het roer om ook aan het starten van horeca in een Zuid Europees land? Vooraf gegaan door heul veul kluswerk en niet zelden vergezeld van relationele dieptepunten. Ik wel, maar het roer om kan ook betekenen dat je wat langer in de spiegel van je carrière kijkt en een Loopbaan APK aanvraagt om te bepalen wat je persoonlijke arbeidsmarktkansen zijn. En hoe je deze kunt verbeteren. Om misschien wel van baan te veranderen?

De tijd lijkt rijp. Op de snelweg zijn ze er weer, de busjes met teksten als “Collega´s gevraagd” en “Toppers gezocht”. Sommige bedrijven geven weer bonussen als je een nieuwe collega aandraagt. Het kan verkeren… Maar oké, als je dan toch al nadenkt over ‘het roer om’ of al regelmatig googelt op vacatures, dan is dít misschien het moment. Vanuit micro oogpunt als werkgever niet altijd fijn, je wilt je team graag bij elkaar houden, door de macro bril bezien daarentegen wel goed.

Dus: zit je in het vliegtuig, loop je op een bergkam, peddel je in die kano of geniet je onder een palmboom met een heerlijke cocktail van een eindeloos vergezicht? Denk dan eens na over een individuele Loopbaan APK.

Of beter nog: doe dit op andere tijdstippen en enjoy the moment!
Fijne zomer!

Of zoek direct naar: